ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ
Α' ΜΕΡΟΣ
Β' ΜΕΡΟΣ
Γ' ΜΕΡΟΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ

________________ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Α.Π.Ε. 14/3/2008 (ΕΡΤ3)
Σε περισσότερες από 100.000 εκτρώσεις προχώρησαν 40.000 γυναίκες από τη Βόρεια Ελλάδα, από το 1985 έως το 2007, αριθμός που αντιστοιχεί σε 2,56 πιθανούς τοκετούς ανά άτομο. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα της μέσης εκπαίδευσης παρουσιάζει τα υψηλότερα ποσοστά διακοπής κύησης (40,5%).
Τα παραπάνω αποτελούν στοιχεία του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού, που παρουσιάζονται στη διάρκεια του 5ου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου του «Οικογενειακού Προγραμματισμού», το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Με βάση τα αρχεία του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού, τα τελευταία 22 χρόνια 40.056 γυναίκες από τη Βόρεια Ελλάδα υποβλήθηκαν συνολικά σε 102.820 εκτρώσεις. Η ομάδα της μέσης εκπαίδευσης ήταν πρώτη με 40,5%, με δεύτερη την ομάδα στοιχειώδους εκπαίδευσης (39,9%) και τρίτη την ομάδα ανώτατης (19,6%).
Σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρία, ο αριθμός των εκτρώσεων μόνο για τη χρονική περίοδο Σεπτέμβριος 2004 - Σεπτέμβριος 2005 ήταν 69.690. Η μέση ηλικία των γυναικών ήταν τα 25,4 έτη. Φαίνεται πως το 94% της τεχνητής διακοπής κύησης πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικές κλινικές, έναντι 6% που έγινε σε ιδιωτικά νοσοκομεία.
Οι εκτρώσεις στη χώρα μας υπολογίζεται ότι είναι πολλαπλάσιες των τοκετών και όπως αναφέρουν οι γιατροί το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι διπλό: πρώτον η μείωση του πληθυσμού και δεύτερον οι επιπλοκές όσον αφορά τη μετέπειτα γονιμότητα των γυναικών.
Οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν στη διακοπή της κύησης είναι το χαμηλό κοινωνικο- οικονομικό επίπεδο και η μη αποδοχή από την κοινωνία ενός παιδιού από άγαμη μητέρα.


Μετα την πτωση ενός ιδιωτικου αεροπλάνου στην Μοντάνα των Η.Π.Α.σ'ένα κοιμήτηριο τα Μ.Μ.Ε.ανακοινωσαν τον θάνατο 7 ενηλίκων και 7 παιδιων.
Αυτό που δεν είπαν όμως είναι καποιες λεπτόμερειες:Το αεροπλάνο ανήκε στον Bud Feldcamp ιδιοκτήτη μιας αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων.Το κοιμητήριο στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο είναι καθολικό και ονομάζεται ''Τίμιος Σταυρός'' και εκεί έχει χτιστεί το Μνημείο του αγέννητου παιδιού όπου μαζεύονται οι πιστοί κάθε Πέμπτη και προσεύχονται για το σταμάτημα των εκτρώσεων.
Αυτό το μνημείο φτιαχτηκε εις μνήμην των παιδιών που πέθαναν εξαιτίας των εκτρώσεων.Ακόμα δεν είπαν ότι ο Irving Bud Feldcamp είχε αγοράσει την επιχείρηση ''Family Planning Associates''η οποία πραγματοποιει τις πιο πολλές εκτρώσεις στην Καλιφόρνια. Με αυτήν την ιδιωτική αιματηρή επιχείρηση των εκτρώσεων μπορούσε να συντηρεί ένα ιδιώτικο αεροπλάνο με το οποίο πήγε για διακοπές με την οικογένειά του στο Yellowstone Club. Σ' αυτό το ατύχημα πέθαναν οι 2 κόρες του, οι 2 γαμπροί του τα 5 εγγόνια του 4 οικογενειακοί φίλοι και ο πιλότος. Ο έμπειρος πιλότος δεν ανακοίνωσε κάποια βλάβη και το αεροπλάνο έπεσε κατά μυστηριωδη τρόπο.
Αυτά τα γεγονότα κατέγραψε ο Gingie Edmonds ένας ακτιβιστής pro-life ο οποίος δίνει μαρτυρία για τη συνάντησή του με την οικογένεια Feldcamp οπου τους έδειξε εκμαγεία εμβρύων και τους παρακάλεσε για το καλό των παιδιών τους να σταματήσουν αυτή την επιχείρηση με το αίμα των αθώων ψυχών .

http://www.gingiedmonds.com/


BINTEO ΣΟΚ - ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΚΑ: ΜΙΛΙΤΣΑ ΒΕΣΚΩΦ