ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 

 


 

ΒΥΖΑΝΤΙΟ

 

 


ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΛΟΓΟΙ - Β' ΤΟΜΟΣ -ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
(ΕΚΔΟΣΗ Ι.ΗΣ.ΕΥΑΓΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1999) σ. 181


 

Τα πράγματα προχωρούν κανονικά. Στην Αμερική τα σφραγισμένα σκυλιά εκπέμπουν με τον πομπό και, τακ, τα βρίσκουν. (Σήμερα και στην Ελλάδα). Έτσι ξέρουν το κάθε σκυλί που βρίσκεται.
...Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι με ακτίνες λέϊζερ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι! Αργότερα, όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορή ούτε να πουλά ούτε να αγοράζη, ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.λ.π. ... ο Αντίχριστος με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάση όλο το κόσμο. Θα επιβληθή έτσι με ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχη την παγκόσμια οικονομία .. μόνο όσοι θα έχουν δεχθή το σφράγισμα, το χάραγμα θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές. (σ.181-183).
Όσοι δεν σφραγισθούν θα τους βοηθήση ο Θεός, με ένα τρόπο που ξέρει. ..Μας περιμένουν γεγονότα, αλλά δεν θα σταθούν αυτά πολύ. Όσο εξαλείφθηκε η Ορθοδοξία με τον κομμουνισμό, τόσο θα εξαλειφθή και τώρα.
Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει. (σ.186) Θα χτυπάη μετά το κομπιούτερ, θα βλέπη αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήση ή όχι.
-Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα;
-Μέχρι εκεί η ... ευγένειά τους θα φθάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι ...Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορή να ζήση άνθρωπος, αν δεν έχη το χάραγμα. (Στη συνέχεια δίνει συμβουλές για το τρόπο επιβιώσεως και το τελικό αίσιο τέλος, με τη Θεϊκή παρέμβαση).

(αποσπάσματα από το παραπάνω βιβλίο)

 


 

Ή MOTOROLA είναι η επιχείρηση που παράγει το μικροτσίπ για την ΈΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ -- MONDEX. Ανέπτυξαν διάφορα μοσχεύματα για τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το "βιο-τσιπ."


Το "βιο-τσιπ" έχει 7 mm μήκος και 075mm πλάτος, και είναι τόσο μεγάλο όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει έναν αναμεταδότη και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται μέσα από ένα κύκλωμα θερμοηλεκτρικών ζευγών που παράγει ένα ηλεκτρικό ρεύμα από τη διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.

Ένα δισεκατομμύριο "βιο-τσιπ" παράγονται από την MONDEX ετησίως. Είναι στην παραγωγή για τουλάχιστον ένα έτος. Ανακάλυψαν, ότι εάν το τσιπ θα ήταν σε μια κάρτα, θα είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Η κάρτα θα μπορούσε να κλαπεί, να πλαστογραφηθεί, ενώ το χέρι και το κεφάλι ποτέ !
(Κάτι ήξερε ο Γέροντας!)
Υπάρχει μόνο μια λύση σ΄ αυτό το πρόβλημα, που υποστηρίζεται από την MOTOROLA... εμφυτεύοντας το "βιο-τσιπ" στο δεξί χέρι ή το κεφάλι, όπου δεν μπορεί να αφαιρεθεί ποτέ.

Ξόδεψαν περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο δολάρια στην έρευνα, για να ανακαλύψουν ακριβώς την καλύτερη θέση για να παρεμβάλουν το "βίο-τσιπ" στο ανθρώπινο σώμα.

Βρήκαν μόνο δύο ικανοποιητικές και αποδοτικές θέσεις.

Το ΚΕΦΑΛΙ, κάτω από το κρανίο, και την πίσω πλευρά του χεριού... και συγκεκριμένα, ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΈΡΙ (όπως προφητεύει και ή Αποκάλυψη, εδώ και 2.000 χρόνια ! )

Λογότυπο MONDEX σημαίνει: "τα χρήματα στήν διάθεσή σας" ( MON = MONetary και DEX = DEXter = δεξιά πλευρά )
*****************************************************

Υποχρεώνει ώστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι και σκλάβοι, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί χέρι τους ή στα μέτωπά τους, και κανείς να μή μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που θα έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό τού ονόματός του. Αριθμός γάρ ανθρώπου εστί, και ό αριθμός αυτού χξς’
(666 ) Αποκάλυψη κεφ.ΙΓ΄16-18
*****************************************************

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ SITE A & B